2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kettéválnak

A Sport Networkre és a Blikkre válik ketté áprilistól a Ringier Kiadói Kft. napilap-divíziója - tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t.
2008. március 20. csütörtök 21:33 - Hírextra

Utóbbi lapigazgatóját még keresik, míg a (Nemzeti Sport és magazinjai, a Képes Sport, a Sport&Style, a Nemzeti Sport Online és a Képes Sport Online alkotta) Sport Network élére az addig ebben a részlegben marketingvezetőként dolgozó Domán Éva kerül - tudatták.

Emellett április 1-jétől a most még a Sztár Sportot irányító Buzgó József lesz a Nemzeti Sport főszerkesztője, míg a Sport&Style főszerkesztői feladatait az első idei számtól kezdve - a Képes Sport vezetése mellett - Sal Endre látja el.

A társaság két hete jelentette be, hogy 13 hónap után távozik a napilap-divízió éléről (és a Ringier-től) Papliczky Pál; néhány nappal korábban - szintén közös megegyezéssel - vált meg Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójától.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását