2024. április 29. - Péter

Felgyújtottak három kamiont

Nagy valószínűséggel gyújtogatás miatt égett ki három kamion és vált a lángok martalékává a rajtuk lévő sörrakomány a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkak külterületén - tájékoztatta az MTI-t a tűzoltóság csütörtökön.
2008. március 20. csütörtök 18:09 - Hírextra

A közlemény szerint a tűzeset még szerdán késő este történt. A zárt, de nem őrzött parkolóban több vállalkozás kamionjai álltak. A keletkező tüzet a két tűzoltógépjárművel kivezényelt tucatnyi miskolci tűzoltó oltotta el több víz-, és habsugár bevetésével.

A kiérkezéskor már lángoló három járművön kívül egy negyedikben is keletkeztek károk, de a közelben parkoló többi kamion nem sérült. Az ingatlan szomszédságában üzemanyagtöltő-állomás, PB-gáztartályok és műszaki gázpalacktároló is van, amelyek az eset során szintén sértetlenek maradtak - áll a dokumentumban.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére azt mondta: a tűzeset körülményeit vizsgálják. Az elsődleges szakértő szerint megállapítható a szándékosság, és a közveszélyokozás is fennáll. Az összkár értéke meghaladja a 40 millió forintot.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását