2024. május 21. - Konstantin

Elfogták a milliók rémét

Elfogták a 15 milliós tunyogmatolcsi betörés gyanúsítottjait: a két középkorú férfit és a nőt Budapesten, míg 16 éves társukat a szabolcsi településen találták meg a rendőrök - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2009. november 30. hétfő 13:11 - HírExtra
Az elkövetők november 25-ére, múlt szerdára virradóra az ablakot befeszítve jutottak be egy helyi ingatlanba, ahonnan különböző valutákat, ékszereket és értékpapírokat vittek el mintegy 15 millió forint értékben - ismertette Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A százados tájékoztatása szerint a forró nyomon elinduló nyomozók a bűncselekményt követő második napon a fővárosban, egy X. kerületi szállóban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársainak segítségével fogtak el három gyanúsítottat, két tunyogmatolcsi lakhelyű férfit és egy nőt, akiket őrizetbe vettek. Negyedik társukat, egy 16 éves lányt hétfő délelőtt fogták el a rendőrök a szabolcsi településen.

Az eltulajdonított pénz, ékszer és értékpapírok jelentős részét, mintegy 12 millió forintnyit, illetve az ennek egy részéből azóta vásárolt ruhákat és parfümöket a nyomozók a házkutatások során lefoglalták - tette hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását