2024. május 2. - Zsigmond

Negyedmilliós kötelet raboltak

Csak rövid időre maradt drótkötél nélkül az a tiszai kompjárat, amit fémtolvajok fosztottak ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a tetteseket ugyanis rövid időn belül elfogták a rendőrök - értesült a HavariaPress.
2008. március 19. szerda 12:40 - Hírextra
Csak rövid időre maradt drótkötél nélkül az a tiszai kompjárat, amit fémtolvajok fosztottak ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a tetteseket ugyanis rövid időn belül elfogták a rendőrök - értesült a HavariaPress. A tiszaberceli komp kikötésére szolgáló 40 méteres drótkötelet kedden este tulajdonították el akkor még ismeretlen tettesek. Az Ibrányi Rendőrőrs munkatársai azonban gyorsan az elvitt drótkötél nyomára akadtak, és egy állampolgári bejelentés alapján elfogták a szomszéd faluban élő két fémtolvajt is. A 16 és 22 éves paszabi fiatalemberek lovaskocsijáról hiánytalanul előkerült a negyedmilliós értékű drótkötél, a páros ellen büntetőeljárás indult.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását