2024. április 19. - Emma

Történtek szabálytalanságok az SZDSZ-nél

Történtek szabálytalanságok az SZDSZ tavalyi márciusi tisztújító küldöttgyűlésén, de az ezzel foglalkozó vizsgálat nem talált olyan adatot, hogy a küldöttgyűlésen jelen nem lévő négy küldött helyett ténylegesen szavaztak volna.
2008. március 14. péntek 22:05 - Hírextra

Erről Jüttner Csaba, a küldöttgyűlésen történteket vizsgáló bizottság elnöke beszélt a liberális párt ügyvivői testületének pénteki budapesti ülését követő sajtótájékoztatón.

Jüttner Csaba, az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke elmondta: a vizsgálat megállapította, hogy a küldöttgyűlésen négy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei küldött nem vett részt.

Mint hozzátette, a vizsgálat azt is feltárta, hogy történtek szabálytalanságok a küldöttgyűlésen, de "arra vonatkozó tényt nem találtak", hogy a hiányzó küldöttek helyett valóban szavaztak volna.

A vizsgálóbizottság elnöke kitért arra: nem találtak "olyan terhelő tényt sem", amely szerint az akkori két elnökjelölt, Kóka János és Fodor Gábor stábja szervezte volna a szabálytalanságokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását