2024. április 26. - Ervin

Pánik és káosz az MSZP-nél?

"A Szociális Népszavazáson elszenvedett elsöprő vereség és a sorozatosan büntetőügyekbe keveredő szocialista politikusok miatt az MSZP válságban van. A pártban uralkodó pánikot és káoszt úgy akarják csillapítani, hogy szánalmas módon próbálják meg lejárat
2008. március 14. péntek 12:15 - Hírextra
A Szociális Népszavazáson elszenvedett elsöprő vereség és a sorozatosan büntetőügyekbe keveredő szocialista politikusok miatt az MSZP válságban van. A pártban uralkodó pánikot és káoszt úgy akarják csillapítani, hogy szánalmas módon próbálják meg lejáratni helyi ellenfeleiket. A diktatúrák eszköztárára emlékeztető módon névtelen feljelentés után próbáltak szabálytalanságot találni egyes civil szervezetek működésében, majd miután ez nem sikerült, most képtelen rágalmakkal próbálják lejáratni a Majki Népfőiskola Társaság korábbi vezetőjét, aki a szocialisták áltál kifogásolt esetben is a Társaság tagjainak döntése szerint járt el. Bereznai Csaba az őt ért rágalmak miatt haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.


Schmidt Csaba
Tatabánya alpolgármestere
A Fidesz tatabányai elnöke
Kiadó: FIDESZ frakció

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását