2024. május 19. - Ivó, Milán

A sportolók is bezsebelték...

Lemhényiné Tass Olga tornász, Kulcsár Gergely atléta, Pásztor György jégkorongozó és Gyarmati Dezső vízilabdázó kapta - különböző kategóriákban - a Magyar Olimpiai Bizottság életműdíjait. A MOB összevont sajtó- és nőnapi ünnepségén többen vehettek át okle
2008. március 14. péntek 13:42 - Hírextra

A MOB összevont sajtó- és nőnapi ünnepségén többen vehettek át okleveleket. A "nők a sportban" elnevezésű bizottság Lemhényiné Tass Olga olimpiai bajnok tornászt, míg a fair play-bizottság Kulcsár Gergely olimpiai ezüstérmes atlétát, Pásztor György volt hokist és Gyarmati Dezső vízilabdázót jutalmazta életműdíjjal. A háromszoros olimpiai bajnok pólós egy későbbi időpontban veszi át az elismerést.

A MOB Média-díját kapta Havas Judit (MTV Telesport), Ch. Gáll András (Nemzeti Sport) és ifj. Knézy Jenő (Duna Tv és Eurosport), elismerő oklevelet vehetett át Balássy László (MOB-internet), Fábik Tibor (Magyar Nemzet), Ganczer Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sajtófőnöke és Illyés Tibor, a Magyar Távirati Iroda fotósa.

A Nők Sportjáért díj 2008. évi díjazottja Gaál Gyöngyi labdarúgó-játékvezető lett.
A Magyar Fair Play-bizottság a "cselekedet" kategóriában Talmácsi Gábor motorversenyzőt, a fair play népszerűsítéséért pedig Török János korábbi középtávfutót jutalmazta.
Az év legjobb junior versenyzői - Kovács Emes úszó és Szilágyi Áron kardozó - is ezúttal vehették át az elismeréseket.

Az eseményen Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda elnöke és Schmitt Pál, a MOB vezetője együttműködési megállapodást írt alá a pekingi játékok tudósításával kapcsolatban. Amint Vince Mátyás elmondta: bízik benne, hogy a szerződés az egész magyar sajtó javát szolgálja majd. Az MTI közvetlenül a MOB-tól jut hozzá hírekhez, információkhoz, míg a MOB honlapjára felkerülnek a távirati iroda egyes hírei és fotói.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását