2024. május 2. - Zsigmond

Mit hoz a jövő Brad Pittnek?

A jóképű színész kártyái legmélyebb érzéseit fedik fel. Vajon harmóniában van Angelinával?
2008. március 13. csütörtök 22:54 - Hírextra
A kör közepén lévő kártya (1. kép) a központi helyzetre ad választ. Eszerint hiba a befejezetlenségben és a selejtes tervezésben van, ami arra utal, hogy egy fontos munkát nem kapott meg. A bizonytalanság, a változástól való félelem és a kudarc akadályozza Bradet abban, hogy elérje céljait. Csalódott, és most sajnálja magát.

A kör alján lévő kártya (2. kép) megmutatja, mit tett, ami miatt ebbe a helyzetbe került. A Szerencse Kereke itt azt jelképezi, hogy hirtelen balszerencse érte, a sikerszéria megtört és külső hatások miatt rossz irányba fordult. Egy elkerülhetetlen cselekedetre is utalhat, ami a végzetben, sorsban eleve elrendeltetett. A nagy változások korábbi tetteinek eredményei, melyek már megmásíthatatlanok. A kudarc és a vonakodás határozza meg mostani életét.

A kártya a kör bal alsó oldalánál (3. kép) a hitet, benyomásokat és elvárásokat képviseli. Ez a lap az Erő, amely az akadályokkal és viszontagságokkal szembeni gyengeséget mutatja. Brad hibáit kihasználta a hatalom, ami aztán uralkodni kezdett rajta. Alkalmatlan ebben a helyzetben arra, hogy megvédje magát. Zűrzavar uralkodik körülötte, és nem áll készen arra, hogy változtasson. Betegség, nehézség, gyötrelem, a fizikai erő fogyása érezhető. Domináns viselkedése vagy durvasága lehet mindezek okozója.

A jobb alsó sarokban lévő lap (4. kép) a legvalószínűbb eredményeket mutatja. A Nap a magány és a bizonytalanság jelképe, nosztalgikus hangulatot idéz. A szürkületi melegség az elhaló izzást jelenti. Brad lelkében békesség honol.

A kör bal felső oldalán lévő lap (5. kép) Brad lelkének történelmét, és az eddig tanult dolgokat mutatja. A Főpap a tekintélyelvűséget szimbolizálja. Rugalmatlan és dogmatikus gondolkodásra vall. Brad olyan, mint egy begyepesedett öregember. Azonban a lap a rossz tanácsokat is jelentheti. Eszerint az ismert színész alkalmatlan arra, hogy figyeljen a belső hangokra, melyeket okosan a hasznára tudna fordítani.

A kör tetején lévő lap (6. kép) a jelenlegi helyzet feladatait, kihívásait mutatja. A Csillag-kártya az új reményeket biztosítja Brad jövőjére nézve. Betekintést enged a jó irányba, ihletet, bátorságot, és az én megvilágosodását jelképezi. A sötét időknek vége, testileg, lelkileg a fény útjára kell lépnie a Trója Achillesének.

A kör jobb felső részén lévő lap (7. kép) a helyzet metamorfózisát, és Brad tudásának fejlődési irányát mutatja. Pentacles a föld sötét lényege, olyan, mint egy szakadék. Kedvezőtlen híreket kaphat az üzletről, pénzügyről, és a fizikai világról. Aki a luxusra vágyik és mindenféle földi jóra, irracionális gondolatokat táplál, és kudarc fogja érni. Sokat pazarol, ez pedig a munkájából fakad.

A kis sor bal oldali lapja (8. kép) olyan személyt vagy tulajdonságot képvisel, aki vagy ami lelki utadon végigkísér. A Király az érettségről, a végtelen türelemről és jó emberismeretről árulkodik. Brad egy intuitív ember, aki ismeri az erejét, és jól bánik vele. Nyugodt és laza tud maradni minden helyzetben, ügyesen alkalmazza képességeit. Ha konfliktusba kerül, csendesen lerendezi. Képessége van hozzá, hogy figyeljenek rá, szívét-lelkét beleteszi munkájába. Tökéletes szerető, és imádott vezető is lehet.

A kis sor közepén lévő lap (9. kép) azokat a tulajdonságokat mutatja, amik kifejezetten ebben a helyzetben kerülnek felszínre. A szekér a merészségre utal. Megerőltető Brad számára egyensúlyban tartani az életét, de a fegyelem, erőfeszítés és kitartás meghozza gyümölcsét.

A kis sor harmadik lapja (10. kép), a lelki tudást fedi fel. A Remete az elfogulatlanság, felelőtlenség jelképe. A színész önként elszigetelődik barátaitól egy szeretett személy miatt. A rossz tanácsra hallgat, a jót pedig nem veszi figyelembe, de alapvetően óvatosság jellemzi.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását