2020. február 23. - Alfréd

Jachton esküszik az álompár

Angelina Jolie és Brad Pitt a hírek szerint a tenger közepén, egy jachton mondja ki a boldogító igent. Sajtóértesülések szerint még idén nyárra tervezi meghitt esküvőjét Angelina Jolie és Brad Pitt. Brad és az ikreket váró Angelina állítólag a szülés után
2008. március 13. csütörtök 10:52 - Hírextra
A FemaleFirst egy bennfentesre hivatkozva arról számolt be, hogy az álompár szigorúan magánceremóniát akar: "Angelina azt mondta, hogy sem fehér ruha, sem pedig virágerdő nem lesz. A tenger közepén, egy jachton akarnak összeházasodni. Csak gyerekeik, Brad legszűkebb hozzátartozói, valamint Angelina bátyja lesznek ott."

Angelina állítólag még édesapját, a színész Jon Voightot sem akarja meghívni, és James Haven nevű testvérét kérte meg arra, hogy az oltár elé vezesse őt.

A brit Grazia magazin úgy tudja: Brad azt szeretné, ha szülővárosa, Springfield egyik papja adná őket össze, valamint ahhoz is ragaszkodik, hogy Agnelina apja jelen legyen a ceremónián.

Angelina Jolie - aki már túl van két házasságon - akkor veszett össze apjával, amikor az 2002-ben azt mondta: lányának mentális problémái miatt kezeltetnie kellene magát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását