2024. április 29. - Péter

Kapucnis rablókat keresnek

Szemtanúit keresi a rendőrség annak a rablótámadásnak, melyben két kapucnis férfi fosztott ki egy üzletet az óbudai lakótelepen - értesült a HavariaPress.
2008. március 12. szerda 13:07 - Hírextra

Az egyelőre ismeretlen elkövetők a múlt pénteken késő éjszaka, negyed tizenegy körül léptek be a III. kerületi Ágoston utcában lévő egyik vegyesboltba, ahol fegyverrel megfenyegették az ott lévő alkalmazottakat, miközben egyikük kipakolta a kasszában található összes készpénzt, végül elfutottak a helyszínről.

A nyomozók a rablás miatt két 25-30 év körüli, 180-185 centi magas férfit keresnek, akik egyike világosszürke, társa pedig piros színű kapucnis felsőt viselt, ez utóbbi mellrészén egy graffiti-szerű minta is volt. Kérik, hogy aki felismeri a leírásnak megfelelő férfiakat, vagy bármit tud a rablás körülményeiről, jelentkezzék a III. kerületi kapitányságon, vagy hívja az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikét.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását