2024. május 24. - Eszter, Eliza

Ma is ömlik a vér

Súlyos közlekedési baleset történt szombat éjjel az M70-es autóút 4-es és 5-ös kilométerszelvénye között.
2009. június 28. vasárnap 09:15 - HírExtra
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. központi diszpécserének tájékoztatása szerint éjjel háromnegyed 11 körül három személyautó rohant egymásba, miután előzés közben az egyik jármű frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő autóval.

A rendőrség közlése szerint egy román rendszámú utánfutós kisbusz előzni kezdett egy magyar személygépkocsit, amikor összeütközött a szemből szabályosan érkező olasz autóval. A balesetben a román jármű utánfutója leszakadt és nekicsapódott a megelőzni próbált személyautónak.

Az ütközés során a vétlen olasz járműben utazó három ember közül egy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. A román kisbuszban heten ültek, de közülük senki nem szenvedett sérülést, a magyar személygépkocsi utasainak szintén semmi baja nem lett.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, vasárnap hajnali fél háromig Letenye és Muraszemenye között leterelték a forgalmat az autóútról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását