2024. május 3. - Tímea, Irma

Vágykeltő praktikák

Képzeld el ezt: annyira odavagytok egymásért, hogy nem bírtok egy percet se várni, most rögtön szerelmeskedni akartok. Elkezditek egymás ruháit letépni és elindultok a hálószobába. Ha odaértetek, valamelyikőtök belelép valami szerkentyűbe, amit a földön f
2008. március 10. hétfő 07:09 - Hírextra
Nem foglalkoztok vele, de a nyitott ablakon keresztül mindenféle fura hang jön be, nem beszélve a fura szagról, ami a közeli szemétlerakóból árad. Még mindig próbálkoztok a szexszel, de az ágy aznap reggel nem lett beágyazva, ráadásul egy kicsit szúrós is, köszönhetően a kenyérmorzsáknak, amik belepik az egészet.

Mindketten úgy döntötök, hogy megpróbáljátok még egyszer… valamikor máskor.

Micsoda őrültség! Mintha csak neked lenne időd arra, hogy a szobát szexképes állapotba hozd! Nos, olvass tovább, mert a következő ötletek segítségével a szexuális vágy fokozódik majd a hálószobában!

Hogyan tedd a szobát szexivé, forróvá és szexképessé… bármikor!

A világítás mindig segít!

A vakító napfény nem kedvez a hangulatnak, de ugyanez igaz a harsány fényű lámpatestekre is. Használj tompított fényű lámpát, vagy egy egyszerű éjjeliszekrényre való lámpát, amit akár árnyékolhatsz is.

De ennél is egyszerűbb, ha fogsz néhány gyertyát. Nagyon kellemes és meleg fényt ad a szobának és remek hangulatkeltő is.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását