2022. május 21. - Konstantin

Mindent a szépségért

Tízből kilenc nő csal azért, hogy dögösen nézzen ki - derül ki egy angol felmérésből, amely szerint a hölgyek akár még arra is képesek, hogy aranyér elleni krémet kenjenek a szemük alá.
2008. szeptember 27. szombat 12:13 - Hírextra
Sok nő aranyér elleni krémet ken szeme alá, hogy így rejtse el a csúf táskákat, de arra is képesek, hogy vazelinnel kenjék be vádlijukat - ettől ugyanis hosszabbnak látszik lábuk.

Ezek a bizarr trükkök abban a felmérésben olvashatók, amelyet az angliai Essex egyik bevásárlóközpontjában 1300 nő megkérdezésével készítettek.

A legelterjedtebb csalás, amelyet a nők a dögösebb külsőért elkövetnek, a push-up melltartó: a megkérdezettek közel fele használja a fehérneműt, hogy mellei teltebbeknek és formásabbaknak látszódjanak.

A válaszadók 42 százaléka vallotta be, hogy rendszeresen hord "csoda alsóneműt", amely eltakarja a nagy hasat és a lötyögő feneket.

A "csalók" 37 százaléka romantikus helyzetekben lekapcsolja a világítást, hogy ne látszódjanak ráncai és láthatatlan maradjon narancsbőre.

Ugyanennyien barnító krémet használnak, melltartójukba pedig belegyömöszölnek valamit, hogy melleik nagyobbnak tűnjenek.

A válaszadók 61 százaléka azt állította: nem a férfiak, hanem saját maguk kedvéért rittyentik ki magukat.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását