2024. május 9. - Gergely

Ronaldinho maradna

Sikereket akar, és ezt csakis a Barcelona futballistájaként tudja elképzelni Ronaldinho, a katalán csapat brazil sztárja.
2008. március 10. hétfő 17:22 - Hírextra

A régi csúcsformájától még messze levő, de az utóbbi hetekben javulást mutató kiválóság erről a londoni The Mirrornak nyilatkozott. "Nemet mondanék az Inter, a Milan, a Chelsea ajánlatára egyaránt" - idézte a lap Ronaldinhót, aki iránt jó egy esztendeje kitartóan érdeklődnek a milánói élcsapatok ugyanúgy, mint a londoni Kékek.

"Nem megyek se a Stanford Bridge-re, sem a Giuseppe Meazza Stadionba" - szögezte le a labdarúgó. "Tudom, hogy szerződtetne a Chelsea is, de ez olyan csapat, ahol nem akarok játszani. Az a stílus, amit ők képviselnek, nem az én világom, ezért azt üzenem nekik: no, gracias."

A The Mirror szerint a katalán elitalakulat ásza elutasítóan nyilatkozott a Milan és az Internazionale érdeklődéséről is, leszögezvén: "a legjobbamat a Barcában szeretném nyújtani".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását