2024. április 29. - Péter

Részegen adott interjút az énekesnő

Ashlee lemezét akarta reklámozni, de alkoholellenes kampány lett nyilatkozatából. A világtörténelemben gyakran volt már rá példa, hogy egyes celebek némi alkohol vagy drog bevitele után nyilatkoztak, vidám perceket szerezve a hallgatóságnak. Legutóbb Ashl
2008. március 6. csütörtök 07:08 - Hírextra
A műsorvezető hamarosan megjelenő albumáról faggatta volna, ám értelmes információkhoz senki nem jutott hozzá. Amikor Ash új daláról próbált mesélni, akkor csak odáig jutott, hogy van benne az a nagyon jó sor. De megnevezni már nem tudta, hogy mire gondol. A riporter ezután rövidre zárta a kérdezz-feleleket, és lekeverte a sztárt egy zenével.

A dalos pacsirta szóvivője persze azonnal cáfolta a találgatásokat, miszerint Ashlee bárminemű tudatmódosító hatása alatt állt volna. Csupán nagyon fáradt volt, mivel hetek óta úton van. Országszerte új albumának promócióját végzi, esténként klubokban lép fel, reggelente pedig már valamelyik tévé- vagy rádióállomáson van, hogy fokozza a fanok érdeklődését.

Ezzel persze nem lehetett elzárni a tintát a firkászok tollában. Mivel korábban is nagyot alakított az egyik gyorsétteremben, miután a gyomra megkívánt némi szilárdat is a vodkára. Ott átmászott a pulton, hogy soron kívül kiszolgálja magát, miközben azt ordítozta, hogy neki mindent lehet, mert ő nagy szupersztár.

A kisebbik Simpson lánynak ez egy hónap alatt már a második címlapra való ügyeskedése. Pár hete unatkoztak otthon barátjával, a Fall Out Boy gitárosával, Pete Wentz-cel. Ezért kitalálták, hogy felraknak egy videót a netre, amiben arról beszélnek, hogy eljegyezték egymást, mert Ash teherbe esett. Másnap persze mindenki megírta a nagy bejelentést, aki elé papír került. Így volt dolga bőven a sajtósaiknak, hogy cáfolják az álhíreket. Simpson-papa pedig a haját tépte, hogy az ő beleegyezése nélkül tett bármit is a lánya.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását