2024. július 17. - Endre, Elek

Soma nem barátkozna Oszkárral

Soma visszavágott a Cool műsorvezetőjének, Kinter Oszkárnak, akivel a Vacsoracsata első adásában különbözött össze. Az énekesnő ugyanis Gáspár Bea, Benkő Dániel, Sütő Enikő és Kinter Oszkár társaságában látható az RTL Klub vadonatúj műsorában, a Vacsoracs
2008. március 5. szerda 10:00 - Hírextra
- Ez egy showműsor tele konfliktusokkal! De ettől lesz ez jó produkció! - mondta a Mamagésa a Cool stúdiójában Valkó Eszternek és Császár Elődnek.

A hétfői első adásban Bea asszony látta vendégül a sztárokat. A fokozott hangulat már a műsor elejétől érzékelhető volt, számtalan kritika érte például a vendéglátót, de Soma erre csak annyit mondott: - Beának vannak hiányosságai, de nem rossz háziasszony!

Emellett szembetűnő volt Soma és a Cool tv műsorvezetője, Kinter Oszkár közötti konfliktus is: - Érzem, hogy nem ő lesz a legjobb barátom!- magyarázta a művésznő, majd folytatta: - Már a kocsiban elkezdte a szemtelenkedést, amin magam is meglepődtem.- tette hozzá, hiszen Oszkár indiszkrét kérdésekkel bombázta Somát sőt, még a hajára is poénos megjegyzéseket tett, miközben ő maga nem volt hajlandó intim részleteket elárulni saját magáról.

- Egy igazi kekec… Mint egy jó riporter. Ezt valószínűleg a Cool stúdiójában tanulta ki – mondta Soma, majd kifakadt: - Oszkár nem egy szeretetteljes fickó! Vele valóban nehéz lesz!

A Cool “kekec” műsorvezetője azonban nem szegte kedvét Somának. Mindettől függetlenül várja a folytatást, hiszen a mai műsor házigazdája ő maga lesz és azt is elárulta, igazi házias különlegességgel fogadja majd vendégeit.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását