2024. május 17. - Paszkál

Messi remények

Egy hónapig nem játszhat Lionel Messi, a Barcelona argentin labdarúgója, aki a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg. A spanyol sajtó szerint a 20 éves játékos izomszakadást szenvedett a bal combjában, így négy-hat hetes kényszerpihenő vár r
2008. március 5. szerda 12:01 - Hírextra
A zseniális megoldásairól ismert futballista december közepén hasonló sérüléssel bajlódott, akkor öt hetet volt kénytelen kihagyni.

A keddi BL-nyolcaddöntős visszavágón - a Barca 1-0-ra nyert, s 4-2-vel jutott tovább - Messi a 38. percben sérült meg, majd sírva hagyta el a játékteret.

A Barcelona vezetése elsősorban a sajtót okolja a sérülésért, a lapok ugyanis folyamatosan arról cikkeztek, hogy Frank Rijkaard miért nem játszatja folyamatosan a támadót. Keményen bírálták a holland edzőt, amiért az Atletico Madridtól elszenvedett 4-2-es vereség alkalmával későn küldte pályára Messit.

"Ti akartátok ezt, most megkaptátok!" - fakadt ki újságírók előtt Carles Puyol csapatkapitány.
"Messi újabb sérülése nagy csapás számunkra. Mindannyian nagyon szomorúak vagyunk, mert tudjuk, min ment keresztül" - mondta Rijkaard.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását