2024. április 30. - Katalin, Kitti

Alibi is lehet a nagy mell

Sokat köszönhet dús keblének egy japán manöken: nemcsak modellként futott be általa szép karriert, de a börtöntől is megmentette, mert alibit szolgáltatott számára egy perben. Kozakura Szerena fiatalabb korában fürdőruha-modelleket reklámozott bájaival, k
2008. március 5. szerda 07:25 - Hírextra

Legutóbb a bíróság azért mentette fel, mert egy neki felrótt bűntény helyszíni rekonstrukcióján bebizonyosodott, hogy az óriási kebleivel egyszerűen nem fért volna át azon az ajtólyukon, amelyen a vád szerint behatolt áldozata lakásába.

Miután felmentették, Kozakurát azonnal meghívták a televízióba, és ott egy kartonlemezen vágott lyukon demonstrálta, hogy bizony nem fért volna át az ajtón.

A 110 cm-es mellkörfogatú, 38 éves japán dámát tavaly első fokon bűnösnek mondták ki a magántulajdon sérelmére elkövetett rombolás bűnében, miután egy férfi azzal vádolta, hogy berúgta otthonának faajtaját és a lyukon át behatolt a lakásába - mert ő maga, mármint a feljelentő, egy másik nővel tartózkodott ott. A vádlott szerint azonban a lyukat maga a férfi okozta az ajtón.

A fellebbviteli tárgyaláson a hölgy ügyvéde elővett egy kartonlemezt és azon bizonyította, hogy a vád lehetetlenség, a kebelméret miatt védence nem férhetett át.

A fellebbviteli tárgyalás bírái tökéletesen megőrizték önuralmukat, arcizmuk sem rebbent a demonstráció alatt - mondta el a tévében Kozakura.

Végül felmentették a volt manökent, méghozzá azzal az indokkal, hogy a vádló tanúvallomásával kapcsolatban nagyon komoly kételyek merültek fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását