2024. május 3. - Tímea, Irma

Gyurcsány-álarcos aktivisták

Gyurcsány-álarcos aktivistákkal tiltakozott pénteken a Fidelitas a Deák Ferenc téren a "miniszterelnök hazugságai" ellen - az akcióról Ágh Péter, a Fidelitas alelnöke számolt be az MTI-nek.
2008. február 29. péntek 16:09 - Hírextra

A politikus elmondta: a húsz fekete öltönyös, álarcos aktivista mindegyike transzparenst tartott maga elé, amelyre Gyurcsány Ferenc egy-egy jellemző kijelentését írták fel, többek között az őszödi beszédből.

Ágh Péter szerint Gyurcsány Ferenc kijelentései és a valóság közötti különbségre akarták felhívni a figyelmet, és arra, hogy a miniszterelnök mondatai egymás ellen fordították a társadalom különböző csoportjait.

A mai fiatalok egy "elfelejtett, átvert, elküldött nemzedék" - fogalmazott a Fidelitas alelnöke, utalva arra, hogy Gyurcsány Ferenc még ifjúsági és sportminiszterként ígéretet tett az ifjúsági törvény megalkotására, de ebből semmi sem lett, majd miniszterelnökként - minden ígéret ellenére - bevezette a tandíjat.

Ágh Péter hangsúlyozta: a fiatalok a március 9-i népszavazáson együtt mondhatnak igent a hazugságok eltörlésére.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. február 29. 16:24
A Fidelitas alelnöke, Ágh Péter a hazugságokat emlegeti,
pedig ennél a népszavazásnál nagyobb hazugság nincs is.
Az őszödi beszédet pedig kár emlegetni. (Gyurcsány elismerte politikai hazugságait, Orbán pedig letagadta és folyamatosan tagadja! Melyik a jobb?)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását