2022. január 23. - Zelma, Rajmund

Rezsilázadás Székesfehérváron

Az alaptalanul magasnak tartott fűtési számlák be nem fizetését, polgári engedetlenségi akciót fontolgat több család Székesfehérváron - tudta meg a HavariaPress.
2008. február 27. szerda 14:31 - Hírextra
Miközben a székesfehérvári lakásokban a távfűtést biztosító SZÉPHŐ Zrt-nél 130 millió forintot meghaladó fűtési díjhátralék áll fenn a lakosság részéről, s a szolgáltató - mely egyébként a városi önkormányzat tulajdonában áll - már bírósági úton kívánja a díjhátralékos tartozásokat behajtatni, több család azt fontolgatja, hogy polgári engedetlenségi akció keretében megtagadja az indokolatlanul magasnak ítélt fűtési díjak megfizetését.

A Székesfehérvári Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete és a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület a jelenleg fennálló tartozások rendezése érdekében, azzal a kérelemmel fordult a megyei jogú város önkormányzatához, hogy mihamarabb állítsanak fel egy bizottságot, amelynek feladata lenne megoldást találni arra, hogy miként lehetne a valóban rászorulóknak a számla kifizetésében segíteni. A városban egyre több család kerül olyan anyagi helyzetbe, hogy fennálló tartozásukat, illetve a távfűtési számlát már képtelenek befizetni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását