2024. április 20. - Tivadar

Óriási dugó lesz Pesten

A 4-es metró Keleti pályaudvari állomásának résfalazási munkálatai miatt március 16-án mintegy négy hónapra lezárják a Kerepesi út és a Dózsa György út közötti útszakaszt; de már március 1-jétől több buszjárat útvonala módosul a Baross tér környékén - köz
2008. február 27. szerda 18:21 - Hírextra
A közlemény szerint szombattól a 7-es, a gyors 7-es, a 73-as, a gyors 173-as, valamint a 907-es és 973-as számú éjszakai járatok a Bosnyák tér irányába a Keleti pályaudvar homlokzata előtt, a Kerepesi út után kialakított új megállóhelyen állnak majd meg.

A 67V jelzésű járat és a Pólus-busz végállomása a gyors 20-as és 30-as autóbuszok Verseny utcai végállomására kerül át. Mindkét járat a Dózsa György út - Verseny utca - Baross tér módosított útvonalon közelíti meg és hagyja el új megállóhelyét - olvasható a társaság közleményében.
Március 16-ától mintegy négy hónapra zárják le a közúti forgalom elől a Baross tér - Thököly út útvonalon, a Kerepesi út és a Dózsa György út közötti szakaszt - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását