2024. május 4. - Mónika, Flórián

EU-kompatibilis, bio halcsali

Utolsó vacsora elnevezéssel kizárólag természetes alapanyagokból készült halcsalit készít és hoz rövidesen forgalomba a rétimajori (Fejér megye) Aranyponty Halászati Zrt.
2008. február 27. szerda 16:27 - Hírextra
A horgászáshoz használatos biocsali előállításával az Európai Unió szigorú takarmánytörvényének tett eleget a vállalkozás, mivel az uniós jogszabály már pontosan szabályozza, hogy milyen alapanyagokat lehet felhasználni a tápok készítésénél - mondta el az MTI-nek Lévai Ferenc, a cég elnök-vezérigazgatója .

Az Utolsó vacsorát 3 kilogrammos vödrökben hozzák majd forgalomba, még a tavaszi horgászidény megkezdődése előtt.

Az Aranyponty - amellett, hogy 1500 hektáron haltermeléssel foglalkozik - a "több lábon állás" érdekében öko-, gasztronómiai- és horgászturizmussal bővítette tevékenységi körét.

Horgászközpontot alakított ki, azok számára pedig, akiket nem vonz a halfogás, wellnesközpontot létesített. Rétimajorban hosszabb időt is eltölthetnek a horgászat és a természet kedvelői, a vállalkozás moteljében ugyanis összkomfortos szálláshelyeket kínálnak a vendégeknek.

A horgászközpont télen-nyáron jelentős forgalmat bonyolít le. Nincs akadálya annak sem, hogy a horgászok a legnagyobb hidegben is hódolhassanak hobbijuknak, az egyik tavat a közeli termálkút vízével "fűtik".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását