2024. május 17. - Paszkál

Kaká zúzódása

Zúzódást állapítottak meg az orvosok Kakánál, az AC Milan brazil világsztárjánál, aki vasárnap kényszerült cserére térdsérülés miatt.
2008. február 26. kedd 12:04 - Hírextra

A Palermo ellen a legvégén szerzett góllal 2-1-re megnyert bajnoki mérkőzésen az első félidőben sérült meg az elmúlt idényben minden rangos nemzetközi elismerést begyűjtő futballista, aki maga is súlyosabbnak ítélte meg az esetet, s attól tartott, netán törést vagy szalagszakadást szenvedett, ami miatt hosszabb ideig nem léphet pályára.

"Nagyon fáj a jobb térdem, egy ideig szó sem lehet a játékomról" - panaszkodott az egyik milánói rádióállomásnak nyilatkozva 2007 legjobb labdarúgója.

A mágneses rezonancia-vizsgálat szerint azonban megúszta zúzódással, s bár az eheti bajnoki fellépést ki kell hagynia, nem vár rá hosszabb kényszerpihenő. Csapatánál feltétlenül számítanak rá a március 5-i Bajnokok Ligája-meccsen, amikor is nyolcaddöntős visszavágó keretében - a londoni 0-0 után - Kakáék odahaza fogadják az Arsenalt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását