2024. április 28. - Valéria

Vírus ölte meg a fiút

Vírus vagy baktérium támadta meg annak a 13 éves fiúnak a szívét, aki a múlt héten minden előzmény nélkül halt meg Nagykanizsán - tudta meg az MTI hétfőn a fiú édesapjától. Novák Ferenc az igazságügyi orvos szakértő által elvégzett boncolás eredményéről a
2008. február 25. hétfő 15:24 - Hírextra
Az apa azt mondta: semmiféle fejlődési rendellenessége nem volt gyermekének. Egészséges, sportos fiú volt, 2005 óta orvoshoz sem kellett vinni.

A boncolást végző orvos véleménye alapján azt mondta, fia nem is érezhetett semmit abból, hogy kórokozó támadta meg a szívét. Azt is a szakvélemény alapján tudja, hogy évente három-négy hasonló eset történik, amikor egy életvidám, egészséges embert minden klinikai előzmény nélkül ér a halál.

Novák Ferenc sajnálatosnak nevezte, hogy rosszindulatú híresztelések keltek szárnyra gyermekének halála kapcsán. Azt terjesztették, hogy kábítószer, alkohol vagy a számítógép ölte meg.

"A világ legjobb gyereke volt" - mondta sírással küszködve az apa, hozzátéve, hogy fiát igazi sportembernek lehetett nevezni, mindene volt a foci.

A 13 éves nagykanizsai fiút a múlt kedden, váratlanul érte a halál. Otthonában, számítógépezés közben váratlanul az asztalra dőlt, és már nem lehetett megmenteni az életét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását