2024. április 20. - Tivadar

Morvai mondja meg, mivel nem tud egyetérteni!

A Civil Jogász Bizottság (CJB) felszólítja Morvai Krisztinát, a testület közelmúltban lemondott társelnökét, mondja meg, miért nem tud egyetérteni a bizottság jelenlegi irányultságával és tevékenységével - közölte a bizottság alapító társelnöke, Völgyesi
2008. február 20. szerda 16:56 - Hírextra

Morvai Krisztina kedden jelentette be: mivel nem tud azonosulni a CJB "jelenlegi irányultságával és tevékenységével", ezért lemondott társelnöki tisztéről és tagságáról. Morvai Krisztina a távirati iroda érdeklődésére nem kívánta részletesen kifejteni távozása okát. A jogászra vonatkozó valamennyi személyes adatot, fényképet és írásait kérésére a CJB honlapjáról eltávolítottak.

Völgyesi Miklós szerdán a távirati iroda érdeklődésére felidézte: Morvai Krisztina a CJB november 28-ai ülésén bejelentette, hogy véleménye szerint a bizottság "kiüresedett", a munkáját, amire alakult elvégezte, és ezért lemond.

A bizottság nem értett egyet Morvai Krisztina véleményével. A munkánkat, az állampolgárok jogi felvilágosítását tovább folytatjuk - tette hozzá Völgyesi Miklós.

Közölte, korábban is volt véleménykülönbség Morvai Krisztina és a bizottság többi tagja között, de "a szakítást mi nem akartuk", ezért arra kérték a jogászt, ha ragaszkodik hozzá, hogy markáns véleményét elmondja, akkor tegye hozzá, hogy az nem a CJB álláspontja, hanem a sajátja. Völgyesi Miklós szerint erre Morvai Krisztina nem volt hajlandó.

Morvai Krisztina megnyilvánulásai "nagyon markánsak" és egyértelműen politikai tartalmúak voltak, és ez már sértette a CJB elvét, hogy távol tartják magukat a politikától, és sokaknak nem tetszett - mondta a társelnök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. február 20. 17:45
Sértett emberként Morvai Krisztina a kormány - és személyesen Gyurcsány Ferenc - elleni gyűlöletének kifejezésére használta fel a CJB-nél betöltött társelnöki pozicióját. Égett a szereplési vágytól, lubickolt a nyilvánosságban, és mosolyogva hírdette elfogult, elfogadhatatlan politikai nézeteit. Ezzel nem csak saját magát, hanem az intézményt is lejáratta.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását