2021. január 16. - Gusztáv

Határ menti operatív programok

A MeH Kisebbség- és Nemzetpolitikai Szakállamtitkárságának Nemzetpolitikai Ügyek Főosztálya 2008-ban folytatja a fejlesztéspolitikai információs napok szervezését. Az információs napokon – a tervezési folyamatok előrehaladásának megfelelően –
2008. február 20. szerda 23:20 - Hírextra
Az előkészítés alatt álló idei információs napok elsősorban a régiók, térségek közötti szakmai és programozási kapcsolatok erősítését, a közös programozási gyakorlat megalapozását és kialakítását szolgálják majd az egyes határszakaszokon. Cél az is, hogy olyan modellértékű együttműködéseket mutassunk be és segítsünk kialakítani, amelyek tapasztalatai alapján dinamizálni tudjuk a mesterséges határok miatt kialakult fejlődési zárványokat.

A 2008 évi információs napok vezérfonala továbbra is az Egymás felé forduló régiók” gondolata lesz. A rendezvénysorozat alapvető szándéka változatlanul az, hogy az Európai Területi Együttműködési keret és más források segítségével járuljunk hozzá a határokon átnyúló vagy határokat érintő nemzeti fejlesztési célok találkozásához, szinkronizálásához, ezáltal a rendelkezésre álló uniós és nemzeti források optimálisabb felhasználásához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását