2024. április 27. - Zita

Nem volt fenyegetés Tomcat ügyében

A rendőrség szerint valótlant állított Tomcat, amikor egy, az interneten közzétett levelében azt állította, hogy a rendőrség fenyegetéssel csikart ki egy terhelő vallomást vele szemben - jelenti a HavariaPress.
2008. február 19. kedd 07:19 - Hírextra

A rendőrség egyúttal leszögezi: a Tomcat által tett kijelentések alapján felmerülhet a hamis vád gyanúja, ennek megállapításáról majd az eljáró hatóságnak kell döntenie. Az interneten a napokban jelent meg a Tomcat néven ismertté vált blogger nyílt levele, melyből az derül ki, hogy egy 17 éves fiú azt állítja: fenyegetéssel csikartak ki vallomást tőle Tomcat ügyében. A fiú szerint a nyomozás vezetője megfenyegette a tanúvallomása megtételekor, hogy valljon a bloggerre a csepeli bombagyár néven elhíresült ügyben.

Mint emlékezetes, Csepelen egy Nyár utcai lakásban még 2007 májusában találtak olyan anyagokat, amelyek robbanóanyag gyártásához is alkalmasak lehetnek, az ügyben ezért Tomcatet többször is kihallgatták gyanúsítottként. Tomcat pénteki kihallgatásán mutatta be azt a hangfelvételt, amin az ügy egyik tanúja elmondja: azért vallott ellene, mert a nyomozás vezetője megfenyegette.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását