2024. május 2. - Zsigmond

Majdnem tragédia lett a vége

Két kislány súlyosan, édesapjuk könnyebben megsérült, amikor hétfőn este Dunakeszin elütötte őket egy autó, a helyszínelés idejére lezárták a 2-es főút ezen szakaszát - közölte a rendőrség és a mentők az MTI-vel.
2008. december 22. hétfő 21:18 - Hírextra
Az apa, hat és nyolcéves kislányaival futott át a 2-es főúton, ekkor ütötte el őket a Vác felől Budapest irányába tartó személyautó - mondta Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A baleset miatt, a helyszínelés idejére teljes az útzár a 2-es főúton - mondta.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint az egyik kislányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel a budapesti Heim Pál kórházba szállították, a másik kislány szintén súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt szintén a fővárosba, a Bethesda kórházba vitték.

Az apát a mentőszolgálat szerint könnyebb sérülésekkel a Váci kórházba szállították.Bényi Mónika az MTI-nek azt is elmondta, hogy a gázoló sofőr, amikor értesítette a rendőröket, arról is bejelentést tett, hogy balesetben sérültek családja már fenyegeti őt, ezért elmegy a helyszínről. De amikor a rendőrök kiérkeztek, akkor a sofőr már visszatért az autójához - mondta a rendőrség sajtóügyeletese, aki szerint tettlegesség nem történt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását