2024. április 19. - Emma

A Silvestri-Váradi páros táncolt a legszebben

Jó hangulatú versennyel indult szombaton az idei latin táncversenyek szezonja: a Hajdú Kupán rekordszámú páros indult, a lelkes közönség pedig tapssal biztatta őket.
2008. február 17. vasárnap 18:31 - Hírextra
Az Andrea Silvestri-Váradi Martina duó szerezte meg az első helyet a versenyen, amelyen 48 felnőtt páros indult - tudta meg az MTI munkatársa Lukácsi Zsuzsától, a verseny egyik szervezőjétől.
A második helyen a törött ujjal versenyző Magyari Róbert és párja, Szalai Ágnes végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a Vas Zsolt-Práger Kitti kettős állhatott fel.

Immár harmadik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben a Hajdú Kupát és más táncversenyeknek is helyet adtak már itt. Az alföldi városban nagyon kedvelik a táncosokat.
A település pályázat útján nyerte el a rendezés jogát, olyan városokat megelőzve, mint Győr, Szombathely és Veszprém.

Miközben itthon a Hajdú Kupával elkezdődött szombaton a ranglistasorozat, Olaszországban hamarosan újabb 2008-as világbajnokot avatnak - adja hírül a www.versenytanc.com honlap. A helyszín Bassano del Grappa lesz, ahol a Nemzetközi Professzionális Táncsport Tancás (IPDSC) égisze alatt megrendezendő latin világbajnokságot láthatja a közönség.

Egy másik megmérettetés is lezajlik majd az olasz városban: a standard táncok úgynevezett "international open" versenyén Olaszországban edző magyar párosok is indulnak majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását