2024. április 23. - Béla

A sztár gyermeke apját gyászolja

Michelle Williams sem gondolta volna még pár hete, hogy milyen tragikus fordulatot vesz az élete. A Dawson és a haverok egykori üdvöskéjével a Wonderland Magazine készített riportot egy héttel Heath Ledger halála előtt, de csak most került megjelenésre.
2008. február 16. szombat 08:30 - Hírextra
Az interjúban a színésznő arról mesél, hogy élete legnehezebb időszaka volt, amikor szakítottak Brokeback Mountain-beli szereplőtársával. Fogalma sincs, hogy mi vár rá, nem lesz mellette minden pillanatban Heath, hogy segítsen közös lányuk nevelésében. Az viszont nagyon tetszik neki, hogy amióta külön utakon járnak, sokkal kevesebb média figyelmet kap.

Ekkor még fikciónak is bátor lett volna az esemény, ami ismét a paparazzók fő célpontjává tette őt és Matilda-t. Ledger hirtelen halála után minden fotós őket akarta lencsevégre kapni, amint szerettüket gyászolják. Hála a jól felkészült biztonságiaknak, mindössze egyetlen fénykép készült Michelle-ről. Aki az általában megszokott gyászoló sztár rokonokkal ellentétben nem árusítja ki gyászát. A tragédiával kapcsolatban csak annyit mondott, hogy darabokban a szíve, de Matilda, aki az apja szakasztott mása, sokat fog neki segíteni a továbblépésben.

Ledger múlt hétvégi temetése után nem sokkal Williams ismét dolgozni kezdett, hogy elterelje gondolatait. Ám a munkaterápia nem hozott sikert, mivel ugyanazt a jelenetet kellett ismét felvenniük, ami után anno megtudta volt kedvese halálhírét. Szerencsére a rendező még a beállás alatt észbekapott, és más felvételével folytatták a Mammoth forgatását.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását