2024. április 19. - Emma

Krausz lemondása miatt vallott Zuschlag?

Kupper András Fideszes frakcióvezető szerdai nyilatkozatával azt a hamis látszatot sejteti, miszerint Krausz Csaba lemondása és Zuschlag János vallomása között összefüggés lenne. Ez egyetlen esetben fordulhatott elő, amennyiben Zuschlag János, Krausz Csab
2008. február 15. péntek 07:37 - Hírextra

A nyilatkozat mögött felsejlő gondolatrendszer azonban elég ijesztő. Olyan világot képzel el, ahol a politikai vélemény határozza meg a büntetőeljárás menetét. Aki "jó oldalon áll" annak vannak demokratikus jogai, aki nem, annak nincsenek. Ilyen világot szeretnénk, olyat, ahol egy nem bizonyított váddal bárkit tönkre lehet tenni? Vagy olyat, ahol a jognak asztalánál mindenki egyformán foglal helyet?

Krausz Csaba bűnösségét, vagy ártatlanságát nem a Fidesz központban állapítják meg, hanem a bíróságon.

Krausz Csaba ellen méltatlan, és igen drága lejárató-kampányt folytattak, plakátokon, utcai hirdetéseken támadták.

Krausz Csaba, - a fideszes véleménnyel szemben a - már korábban felfüggesztette pártagságát, lemondott bizottsági elnöki posztjáról, most pedig a méltánytalan támadások miatt döntött úgy, lemond kerületi képviselőségéről.

Krausz Csaba ezért a múlt héten nyújtotta be lemondását a képviselői posztról. A tények ezek. Az, hogy ezután pár nappal mi történt egy másik város rendőrségén, nincs kapcsolatban Krausz Csaba lemondásával.

Természetesen tudjuk, hogy mi a kerületi Fidesz frakció célja: az országban általuk gerjesztett kicsinyes politikai játszmáját Újbudán is folytassák, és Újbuda közéletét is felzaklassák.

A jogász tagokkal is rendelkező Fidesz frakciónak illene ismerni az ártatlanság vélelmét és annak minden jogi következményét. Ugyanígy kellene ismerni annak minden jogi következményét, amikor alaptalan vádakkal próbálják meg Krausz Csabát azzal gyanúsítani, hogy júdáspénzért kínálta volna politikai szolgálatait az ellenzéki pártnak.

Krausz Csaba közel másfél évig volt a kerületi önkormányzat képviselője, munkáját tisztességgel és becsülettel végezte, amiért a Szocialista Párt köszönetét fejezi ki.

A Szocialista Párt Krausz Csaba listás helyére Gógl Álmos Zalán urat jelöli.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását