2024. április 26. - Ervin

Eladó a Beatles-lakás

Eladó az egyetlen lakás, amelyben együtt lakott a Beatles mind a négy tagja.
2008. február 15. péntek 18:13 - Hírextra

A tetőtéri luxuslakás a londoni Mayfair elitnegyedben 1,75 millió fontba (615 millió forint) kerül. Egy kaliforniai bankár árulja - közölte Peter Bevan, az értékesítéssel megbízott Sotheby,s aukciós ház luxusingatlan- közvetítő irodájának munkatársa.

A négyszobás lakást Brian Epstein menedzser szerezte a liverpooli zenészeknek 1963 őszén. Akkoriban jelent meg a She Loves You című dal, amellyel olyan népszerűek lettek, hogy szállodában már nem tudtak nyugodtan pihenni a rajongók miatt.

Négyen együtt csak néhány hónapig használták a bérleményt, aztán Paul McCartney elköltözött barátnője, Jane Asher családjához, John Lennon pedig kivett egy lakást első feleségével, Cynthiával. George Harrison még maradt egy darabig Ringo Starrral együtt és utána is közösen béreltek lakást Knightsbridge-ben, ugyanabban a háztömbben, ahol Epstein lakott.

A jelenlegi tulajdonos egy rokonától örökölte a Green Street-i lakást. Felújította, most háromszobás modern otthon. Ritkán jár Londonban, ezért adja el. "Ügyfelünk pontosan ismeri az ingatlan történetét, de Beatles-szentélyt azért nem csináltatott belőle" - mondta a Sotheby,s ingatlanügynöke.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását