2024. április 29. - Péter

Tarlós válasza Horn Gábornak

Az első tanulság, amit le kell vonnia Horn Gábornak, hogy ne hallgasson máskor Gusztos Péterre, amikor Gusztos találgat a Fidesz kampánystábjával kapcsolatban. A második válaszom: én azt mondtam ma is és máskor is, hogy másfél éve a közbeszéd tárgya a nép
2008. február 14. csütörtök 17:30 - Hírextra
Harmadjára: ha nem kezdte volna el az SZDSZ az óriásplakátozást, amint azt mi javasoltuk, akkor most nem kellene feltennie ezt a kérdést. Negyedszer: a költségeket illetően még mindig nem figyelt eléggé Horn Gábor, mert számos alkalommal elmondtam, hogy én a kampány poltikai vezetője vagyok, nem pedig egy párt pénztárnoka. Végül, ha kegyeskedne eljönni az általa nagy nyilvánosság előtt imitátorként kezdeményezett vitákra, akkor ezeket a kérdéseket akár ott is megbeszélhetnénk. Úgy látszik, az SZDSZ folytatja a virtuális politizálást, többre nem is futja tőlük, legfeljebb a baloldali választók naponkénti megalázására értékeik szakadatlan pocskondiázásával.
Tarlós István,

a Szociális Népszavazás 2008 kampányának politikai vezetője
Kiadó: FIDESZ
Forrás: os
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását