2024. április 12. - Gyula

Az Ikea vágyálom, Dubai már valóság

Az Ikea évi négymilliárd forint értékű megrendelése egyelőre vágyálom, Dubai azonban már valóság a Zsolnay Porcelánmanufaktúrának, miután partnere a közelmúltban üzletet nyitott a keleti nagyvárosban - írta szerdán az Új Dunántúli Napló.
2008. február 13. szerda 10:56 - Hírextra

A pécsi gyár partnere a világ legmagasabb épülő toronyháza, a Burj Dubai tövében nyitott exkluzív Zsolnay-üzletet. A manufaktúra hírének jót tett, hogy hagyományosnak mondható megrendelője, az ománi szultán hozzájárult: a társaságot immár az uralkodó hivatalos beszállítójaként is említhetik.

A Zsolnaynál nem kívánták kommentálni a Napi Gazdaság azon információját, amely szerint a gyár lehet a befutó a svéd Ikea tenderén, és háromezer tonna porcelán gyártásával évi négymilliárd forint bevételre tehet szert. A megrendelésért a magyar társaságon túl egy portugál, egy török és egy román cég van versenyben.

Hock Tibor, a Zsolnay kereskedelmi igazgatója annyit mondott, hogy folyamatban lévő üzleti tárgyalásról van szó, ami valóban komoly lehetőséget tartogat a számukra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását