2024. május 6. - Ivett, Frida

Elég volt!!!

A mai napon megalakult NETE - Nők Egyesülése a Terrorizmus Ellen - mozgalmat indít a demokrácia megőrzéséért, a terror továbbterjedésének megakadályozásáért. Az alábbiakban a mozgalom által megszövegezett kiáltványt olvashatják.
2008. február 9. szombat 17:52 - Hírextra
Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy egyesek szándékosan félreértelmezik a DEMOKRÁCIA szó jelentését.

Elég csak az elmúlt napok tömeges Molotov - koktél támadásaira gondolni, amelyek már messze túlmutatnak a terrorral való fenyegetésen, hiszen - és mondjuk ki bátran - ezek terrortámadások voltak.

Kicsit messzebbre visszanézve valamennyien láthattuk az ősszel a pártállásra való tekintet nélküli félelemkeltés eredményét, amikor - micsoda pátoszt rejt ez a szó - az ORSZÁG HÁZÁBÓL távozó képviselőket, csak azért nem rugdosták meg, mert autóban ültek. Szörnyű de igaz, hogy a sok-sok Molotov - koktéllal végrehajtott merénylet kivitelezői közül, összesen - írd és mondd - egyetlen egynek van pillanatnyilag gyanúsítottja.

Ezért mondom: ELÉG VOLT!!!

Társaimmal, a mai napon megalakítottuk a Nők Egyesülését a Terrorizmus Ellen.

A NETE várja soraiba a demokrácia mindazon barátait, akik úgy gondolják, hogy valamennyi kéz, amely Molotov - koktélt emel a magasba, Őket is célba veszi.

Kérünk minden igaz demokratát, pártállástól, nemtől, vallási felekezettől, etnikai hovatartozástól függetlenül, hogy mától viseljen zöld szalagot, mert ez a remény színe.

A NETE - mint állampolgárok csoportja - programját 2008. február 11-én, hétfőn 11 órakor a Károlyi Csekonics Rezidencián (Vlll. Múzeum u. 17.) hirdeti meg.

Várjuk a helyszínen a demokrácia barátait!

Dr. Gurmai Zita
alapító

Benkó Sándor, Dejcző László, Illés Béla, Kóbor László, Judith Müller
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását