2024. június 12. - Villő

Csereutazás csóróknak... vagy okosoknak?

Civil kezdeményezésként indult az ötlet megvalósítása, majd 2008 elején alakult meg a Csereüdülés Marketing Közhasznú Egyesület, amelynek keretében - az internet segítségével - bárki találhat magának cserepartnert, akinél ingyen lakhat világlátása vagy be
2008. február 8. péntek 09:21 - Hírextra
Nem új találmány a csereüdülés, évek óta működik sikeresen Magyarországon is. Azoknak való - olvasható a Kht. honlapján -, akik szívesen választják az utazás, a kikapcsolódás eme formáját, és nyitottak arra, hogy megismerjenek más embereket, kultúrákat, hagyományokat, ugyanakkor betekintést engedjenek saját életükbe, lakásukba.

Nem utolsó szempont, hogy ezzel az üdülési formával pénzt lehet megtakarítani, hiszen a szállásért nem kell fizetni.

Az egyesület célja az is, hogy a világban szétszóródott magyarok újra egymásra találjanak, segítsék egymást és őrizzék meg a magyar szokásokat, hagyományokat.

A www.csereudules.com honlap, azonkívül hogy csereüdülési partnerközvetítéssel foglalkozik, helyet ad karitatív akcióknak, híreket és reklámokat közöl, a bevételeket pedig céljai megvalósítására kívánja felhasználni - áll a Kht. közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását