2024. április 26. - Ervin

Szász és Nagy a 16 között

Magyar szempontból nem sikerült kifejezetten jól a női párbajtőrözők luxembourgi Világkupa-versenye: a legtovább Szász Emese és Nagy Tímea jutott, előbbi tizedik, utóbbi 12. lett.
2008. február 3. vasárnap 20:33 - Hírextra

Az elmúlt két hétvégén - a budapesti Westend GP-n, illetve a prágai Vk-fordulón - győztes Szász a nemzetközi szövetség honlapja alapján ezúttal kikapott a nyolcaddöntőben, mégpedig a német Imke Duplitzertől 10-9-re. Ugyanebben a szakaszban fejezte be a szereplését a kétszeres olimpiai bajnok, 2006-ban vb-aranyérmes Nagy Tímea, aki a vb-címvédő német Britta Heidemanntól szenvedett vereséget, hasonlóan nagy csatában, 4-3-ra.

A győzelmet a francia színekben versenyző Király-Picot Hajnalka harcolta ki, az ezüstérem az ukrán Jana Semjakinának, a bronz pedig Duplitzernek és a román Ana Branzának jutott.

Tóth Hajnalka 23., Mincza-Nébald Ildikó 26., Hormay Adrien 35., Izsó Katalin 39., Antal Edina 64., Kiskapusi Dóra pedig 74. lett a 101 fős mezőnyben.

A jövő héten Rómában dupla szorzójú Grand Prix-viadal következik, ami meghatározó lehet az olimpiai részvételt illetően. Azt követően még négy Vk-versenyen és egy GP-n lehet majd gyűjteni a pontokat. A most zajló sorozatból a három legjobb eredmény számít.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását