2024. április 26. - Ervin

Tollerné megsértődött

Felesége idén nem írja alá a másfél évvel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekvő Toller László országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatát - írta csütörtökön az Új Dunántúli Napló. Toller Tünde a lapnak adott interjújában azt mondta: a dokumentum leadá
2008. január 31. csütörtök 09:58 - Hírextra
Hozzátette, hogy döntése előtt "másokkal", köztük Szili Katalin házelnökkel is egyeztetett.
Az asszony közlése szerint ezzel Toller László a mandátumát nem veszti el, mintegy nyolcszázezer forintos havi juttatása azonban ezt követően már nem jár. Ha a családnak emiatt anyagi problémái lesznek, Toller Tünde kölcsönt vesz fel.

A szocialista politikus felesége ennek kapcsán határozottan cáfolta, hogy férje a balesetét megelőzően ünnepelte volna első milliárdjának megszerzését. Azt mondta, "Laci sokat viccelődött, társaságban valóban elsütötte ezt, de poénnak szánta, amin mindenki nevetett".

Toller Tünde kijelentette: nincs szó bankszámlákon pihenő hatalmas összegekről. "A férjem a baleset időpontjában 56 éves volt, nagyon régóta dolgozott. Országgyűlési képviselőként, valamint Pécs polgármestereként nem voltak anyagi gondjai, de soha nem élt nagyzoló életet".

Az asszony arra a kérdésre, hogy a közelmúltban kezdeményezték Toller László cselekvőképtelenné nyilvánítását, miközben ezt ő maga is megtehette volna, azt válaszolta, hogy neki "esze ágában sem volt" ezt tenni.

"Nem viselném el, hogy csak egy testként tartsák nyilván, amíg itt van közöttünk. Ő a gyermekem édesapja, és továbbra is töretlenül bízom a felépülésében" - olvasható a baranyai napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását