2024. április 16. - Csongor

Botrányos díjkiosztó

Önként bevonult egy alkoholelvonó klinikára Sean Young, aki részegen félbeszakította az egyik esélyes rendező beszédét a szombati, Directors Guild of America (Amerikai Rendezők Céhe) díjkiosztóján.A 48 éves színésznőt kivezették a Los Angeles-i Hyatt Rege
2008. január 30. szerda 14:05 - Hírextra
A szkafander és a pillangó rendezője valóban kissé lassan kezdte el mondandóját, ekkor hallott kiabálást a nézőközönségből. Amikor Schnabel meglátta, hogy Sean Young volt a hangoskodó, azt javasolta a színésznőnek, hogy "igyon még egy koktélt", majd le akart vonulni a színpadról, mondván, Young nyugodtan befejezheti a beszédet. A tömeg tapssal bírta a rendezőt maradásra, a színésznőt pedig kivezették a teremből.

A legjobb filmrendező díját egyébként Joel és Ethan Coen nyerte a Nem Vénnek Való Vidékért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Szárnyas Fejvadász Rachael-je meddig marad az elvonón, sajtósai csak azt közölték, hogy a színésznő évek már óta küzd az alkohollal.

Nem ez volt az első meghökkentő története Sean Young-nak: 1992-ben saját maga által varrt jelmezben jelent meg mint Macskanő a "Batman Visszatér" válogatásán, a szerep végül Michelle Pfeifferé lett. 2006-ban a Vanity Fair Oscar-partijára akart bejutni ittasan.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását