2024. április 28. - Valéria

Az égben szeretkeznek

Az ausztrálok mintegy 60 százaléka szeret vagy szeretne szeretkezni repülés közben - derült ki egy felmérésből. A totaltravel.com utazási portál által megkérdezett 1100 ember több mint fele válaszolta azt, hogy szeretne a "Mile High Club" tagja lenni.
2008. január 23. szerda 08:59 - Hírextra
Ők azok, akik elmondhatják magukról, hogy szeretkeztek már repülőn - menet közben. Köztük van Ralph Fiennes, Az angol beteg és A napfény íze című filmek főszereplője. A színész a Quantas ausztrál légitársaság egy gépének első osztályú mosdójában élvezte egy légi utaskísérő kegyeit Ausztrália és India között. A stewardess megosztotta intim élményeit a sajtóval, amit cége felmondással "jutalmazott".

"Ralph Fiennes fantasztikus, és hihetetlen volt közöttünk az összhang. A legjobb szerető, akivel valaha is találkoztam" - mesélte a Sunday Mirror című ausztrál lapnak az utaskísérő.
Míg a megkérdezettek 42 százaléka nem igazán díjazta a szűk mosdóban való ölelkezést a távolsági járatokon, 12 százalékuk elismerte, hogy már szeretkezett repülőn.

"Az utasok szemlátomást serkentőbb szórakoztatásra vágynak a repülés alatt, mint a filmvetítés" - összegezte a felmérés eredményét Paul Fisher, a total.travel marketing menedzsere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását