2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Újra FTC

Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, közülük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe, a Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul.
2008. január 28. hétfő 12:25 - Hírextra

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy péntekig valamennyi meghívott átvette a dokumentációt, ugyanakkor arról számolt be, hogy egyelőre - vélhetően az idő rövidsége miatt - hivatalosan még senki nem jelentkezett.

Száraz Gábor hozzátette, az írásos pályázat már olvasható az MNV honlapján, illetve megjegyezte, az eredetileg február 13-ára kiírt leadási határidőt 9-ére, azaz a törvény által engedélyezett legkorábbi napra kívánják előrehozni, s ennek jelenleg vizsgálják a jogi lehetőségeit.

Rieb György, az FTC elnöke vasárnap arról számolt be a klub honlapján, hogy McCabe ismét pályázik.

"Mondhatom úgyis, hivatalos információ, hogy Kevin McCabe cége részt kíván venni a következő pályázaton is. Ezt ő maga jelentette be" - mondta Rieb, aki jelenleg több ferencvárosi vezető társaságában Sheffieldben tartózkodik és hétfő este érkezik vissza Magyarországra.

A mostani, zártkörű pályázatra azok a cégek kaptak meghívást péntekig, amelyek az eddigi öt alkalommal már pályáztak vagy kaptak meghívót. A kiírásban újdonságként szerepel, hogy a vevőnek sportszakmai koncepciót kell benyújtania, valamint garanciát kell vállalnia arra, hogy 25 évig használati lehetőséget biztosít az FTC szakosztályai részére. Sikeres pályázat esetén eredményhirdetés február végére várható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását