2024. április 19. - Emma

Izzadtak a sztárok

Új év, új élet – ezt a fogadalmat a sztárok is megtették, és neki is fogtak ennek megvalósításának. Farkasházy Tivadar, Németh Lajos, Müller Attila, Palcsó Tamás, Babicsek Bernát és Beleznay Endre úgy döntött: 2008-tól egészségesebben és sportosabba
2008. január 28. hétfő 19:09 - Hírextra
Fazekas Attila többszörös fitness bajnokhoz fordultak segítségért, aki alaposan megizzasztotta őket. A FAWA Sportközpontban először részt vettek egy állapot felmérésen, majd következett a feketeleves: taposógép, futópad és a többi „kínzószerszám”.

„Ugyan rendszeresen focizok, de Fazekas Attila közölte velem, hogy ennek ellenére van mit ledolgoznom. Azonnal komplett tervvel állt elém, és már a futópadon találtam magam. Németh Lajos barátom elkezdte magyarázni, hogy miként kell nagyobb sebességre állítani a gépet, de én örültem, hogy a visszafogott tempót bírtam valamennyire. Remélem, hogy ha rendszeresen edzek, akkor egyre jobban fogok teljesíteni” – meséli Farkasházy Tivadar.

Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője, amint belépett a FAWA Sportközpontba, azonnal elemében érezte magát, minden őrültségre kapható volt. A fogával súlyzózott, és az összes kondigépet épp fordítva használta, mint ahogy kellett volna. Végül futóversenyre kelt Németh Lajossal.

„Gyakorlott futó vagyok, ezért nagyon jó tempóban mozogtam a futógépen, de Müller Atti a mellettem lévő szerkezeten mindenképp le akart körözni. Versenyezni kezdtünk, és kezdetben éreztem: Attila labdába sem rúghat, mert nagyon jól haladtam. Ám Atti nem hagyta magát, csaknem kétszer akkora sebességre kapcsolt, mint amin én futottam, és így végül kikaptam tőle. Persze nem bánom, hiszen nem a verseny miatt mentünk, hanem hogy mozogjunk” – mondja nevetve Németh Lajos.

Beleznay Endre, Babicsek Bernát és Palcsó Tamás kicsit csalódott volt, amikor Fazekas Attila közölte velük: sokkal izmosabbnak kellene lenniük, ezért nagyon komolyan el kell kezdeniük kondizni. Kezdetben nem voltak túl lelkesek, amikor a „kínzószerszámokra” pattantak, ám végül megjött a kedvük, s valamennyi cardiogépet kipróbálták. Olyannyira belejöttek az edzésbe, hogy a végén fociztak is egyet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását