2024. április 28. - Valéria

Majdnem Bőrönd lett a macskából

Csaknem Bőrönd lett egy macskából, amely Floridából Texasba repült, miután észrevétlenül beszökött gazdasszonya férjének bőröndjébe, amely viszont elcserélődött egy másik utaséval. A cicát gazdasszonya égre-földre kereste, miután férjét kivitte a repülőté
2008. január 23. szerda 14:14 - Hírextra
Másnap azonban megszólalt a telefon, és egy texasi férfi tudatta, hogy nála van a macska. Az illető igencsak meglepődött, amikor hazatérve felnyitotta bőröndjét és idegen ruhákat talált benne, ráadásként pedig kiugrott belőle egy macska, mely keservesen nyivákolva rögvest berohant az ágy alá. Miután sikerült előcsalogatni, a férfi felfedezte, hogy a cicán nyakörv van, azon meg telefonszám.
A macska-kalamajka arra mindenesetre jó volt, hogy hamar kiderült, kiével cserélődött el a külsőre ugyanolyan bőrönd. A férfi gondoskodott a cica és a poggyász hazarepítéséről. "Ha nem lett volna gazdája, megtartottam volna. Bőröndnek neveztem volna el" - mondta a sajtónak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását