2024. április 20. - Tivadar

Metrót perelő csókos pár

Beperli a sanghaji metrót egy fiatal kínai pár, mert alkalmazottai nemcsak hogy lefilmezték őket, amint a jegyek érvényesítésére szolgáló berendezés előtt önfeledten csókolóztak, hanem még fel is tették az "alkotást" az internetre.
2008. január 22. kedd 17:03 - Hírextra

A háromperces filmecske még szeptemberben készült, de csak most tették fel a világhálóra, a Ku6 és a YouTube portálokra. A húszas éveiben járó fiú és lány szenvedélyes ölelkezését a filmet készítő metró-alkalmazottak gúnyos megjegyzései festik alá a filmen.

A China Daily című pekingi angol nyelvű napilap értesülése szerint a fiatal pár ügyvédet fogadott fel panaszának képviseletére: azon a címen készül perelni, hogy a metró alkalmazottai jogsértést követtek el, amikor tudtukon kívül lefilmezték őket és a képeket interneten terjesztették.

"Nemcsak a saját jogaink védelmében és a nekünk okozott erkölcsi és anyagi kár miatt járunk el, hanem egyben a sanghaji metró minden utasát is védjük" - mondta az AFP-nek a két fiatal közül a férfi "tettestárs".

A metró képviselője közölte, hogy az ügyben vizsgálat indult.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását