2024. április 19. - Emma

Clooney visszatérne

George Clooney tagadja, hogy visszatérne a Vészhelyzetbe. A 46 éves színészről az Entertainment Weekly című Hollywood-i magazin adta hírül még a múlt héten, hogy újra elvállalta Ross doki szerepét a sorozat 15-ik szezonjában. Egy Kanadában hétfő este su
2008. március 18. kedd 17:47 - Hírextra
Soha nem beszéltünk erről. Senki sem kérte. Vicces ez az egész. Valaki megírta és egy percen belül elterjedt, nekem pedig fogalmam sincs róla, hogy honnan jött - nyilatkozta Clooney.

A színész elmesélte azt is, hogy nemrég összefutott a sorozat producerével, John Wells-szel is, akinek szintén fogalma sem volt arról, hogy hogyan terjedt el ez a hír.

Az azóta a Syriana című film mellékszereplőjeként Oscar-díjat kapott és az idén is jelölt (Michael Clayton címszerepéért) színész szeretettel emlékezett vissza a sorozatra, amely hatalmas lökést adott karrierjének.

- Ma már látom, hogy mennyire szerencsés voltam - mondta sztár.

Az Entertainment Weekly a múlt héten arról írt, hogy a sorozat 15 szériája lesz az utolsó, amelybe régi szereplőket is visszahívnak. Az írás sejtetni engedte, bár nem közölte kész tényként, hogy a producerek megnyerték Doug Ross-t (Clooney) és Carol Hathaway-t (Julianna Margulies) is. A pletyka innen terjedhetett el. A lap arról azonban kész tényként ír, hogy Carter dokit (Noah Wyle) és Green doktort (Anthony Edwards) is visszahozzák. A magazinnak állítólag nyilatkozó David Zabel producer azt mondta, hogy ez utóbbi lesz a legnehezebb, hiszen ő meghalt a sorozatban.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását