2024. április 29. - Péter

Henint megállították

Az orosz Marija Sarapova meglepően egyoldalú mérkőzésen búcsúztatta a világelső belga Justine Henint az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében. A legutóbb döntős, 20 éves orosz sztár - aki 30 nyerőt ütött - diadalával egyszersmind v
2008. január 22. kedd 13:54 - Hírextra
Utoljára tavaly, a wimbledoni elődöntőben kapott ki a francia Marion Bartolitól. A belga kiválóság 2002 óta nem veszített el szettet 6:0-ra.

"Nagyon magas színvonalon játszott ma Sarapova. Jobban szervált és sokkal agresszívebb volt, mint én. Nincs mit szépíteni, egyszerűen jobban játszott - mondta Henin a találkozó után. - Nagyon nehéz folyamatosan a csúcson lenni, ráadásul az elmúlt napokban nem volt teljesen rendben a térdem. Ellenfelem ma mindent jobban csinált, mint én. Számítani lehetett rá, hogy egy ilyen vereség valamikor bekövetkezik. Most már előre kell tekinteni."

"Ez volt az egyik legjobb meccsem, amit valaha játszottam. Minden úgy alakult, hogy elterveztem. Az az alapállásom, hogy megpróbálom hibára késztetni mindenkori ellenfelemet, nem pedig csak várom, hogy történjen valami. Nem vagyok passzív játékos, ezzel együtt azért igyekeztem türelmes lenni" - összegzett Sarapova.

Eredmények:
nők, negyeddöntő:

Sarapova (orosz, 5.)-Henin (belga, 1.) 6:4, 6:0

korábban:
Jankovic (szerb, 3.)-S. Williams (amerikai, 7.) 6:3, 6:4

férfiak, negyeddöntő:

Nadal (spanyol, 2.)-Nieminen (finn, 24.) 7:5, 6:3, 6:1
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását