2024. április 25. - Márk

Magyar remények nélkül

Az egy évvel korábbihoz képest teljesen átalakult és megfiatalított magyar csapat - Sebestyén Júliát leszámítva - vérmesebb remények nélkül utazott ki a kedden kezdődő zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságra.
2008. január 21. hétfő 18:57 - Hírextra

Jurek Eszter szakágvezető az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a 2004-ben Európa-bajnok tiszaújvárosi versenyző akár dobogós helyen is végezhet, ha hibátlan rövidprogramot fut és a kűr során sem ront sokat.

"Az ob-hoz képest sokkal jobban kell teljesítenie a szabadkorcsolyázás során, ha előkelő helyen szeretne végezni, viszont a rövidprogramja hibátlan volt. Amennyiben hozza a tőle elvárható szintet, akkor ismét érmes lehet, egyúttal igazolhatja, hogy nem érdemtelenül áll az európai ranglista harmadik helyén" - mondta Sebestyén korábbi edzője.

A többieket illetően megjegyezte, mivel junior korúként valamennyien újoncok felnőtt világverseny, így nincs konkrét elvárás velük szemben. Egyedül abban bízik, hogy Hadford Katherine az első 24-ben végez, azaz bemutathatja a kűrjét. Ugyanakkor Vardanjan Tigrannal és a Barta Krisztina, Tóth Ádám jégtáncpárossal szemben ilyen elvárás sincs megfogalmazva.

Tavalyhoz képest azért változott meg a csapat, mert a kétszeres junior világbajnoki ezüstérmes Hoffmann Nóra, Elek Attila jégtánckettős felbomlott, míg Pavuk Viktória formán kívül szerepelt az ob-n.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását