2024. április 18. - Andrea, Ilma

Feltárták a férfilélek rejtelmeit

Katus Attila, Nagy Edmond és Pintér Tibor feltárták a férfilélek rejtett bugyrait! A fiúk végig nagy egyetértéssel válaszoltak a feltett kérdésekre. Szerintük ugyanis a férfiak számára – épp úgy mint a nőknél – nincs kimondott külső ideál, sok
2008. január 21. hétfő 19:14 - Hírextra
Abban is egyetértettek, hogy ők nem tartoznak az ideális férfi kategóriájába, Brad Pittel ellentétben, aki szerintük rendelkezik mindazon tulajdonsággal amivel egy férfinek rendelkeznie kell: jóképű és tehetséges, ugyanakkor érzelmes is, valamint Nagy Edmond szavaival élve „tökös”.

Szintén mindenki egyetértett abban, hogy egy kapcsolatban a nőknek meg kell hagyniuk a férfiaknak azt az illúziót, miszerint ők a kapcsolatban a vezetők, de emellett talán az egyik legfontosabb az étel. Ugyanis, mint tudjuk, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út!

Végül, mindent összefoglalva, a szőke műsorvezetőpáros és a sztárvendégek is bátran jelentették ki: a férfi lélek nem bonyolult!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását