2024. május 6. - Ivett, Frida

Menedzserirodát hoz létre a Partizan

Saját menedzserirodát hoz létre a Partizan Beograd, hogy csökkentse a labdarúgók eladásakor keletkező veszteségeit - jelentette be Tomislav Karadzic, a vezető szerb labdarúgóklub elnöke.
2008. január 19. szombat 14:55 - Hírextra

A sportvezető a szerb futballt pusztító rákos gócként jellemezte a különböző rendű és rangú menedzserek csapatát. Mint a Blic című újságnak elmondta, minden labdarúgónak, akivel a Partizan tárgyalást kezd, van egy vagy két saját menedzsere, aki természetesen leveszi a maga sápját az üzletből. Ezért döntött úgy a klubvezetés, hogy saját, a szakmában elismert emberekből álló menedzserirodát hoz létre, s aki a Parizanhoz akar szerződni, annak azzal kell aláírnia a szerződését.

Az ötletet Stevan Jovanovicnak, a Partizan montenegrói születésű, 18 éves csatárának az esete adta. A csapat legjobb játékosa iránt a Manchester United érdeklődik, amelynek a vezetője, Sir Alex Ferguson 12 millió eurót is hajlandó megadni Stojanovicért. A futballistának azonban két menedzsere van, akik közül az egyik az ügylet értékének 20 százalékát, a másik pedig 30 százalékát kapja honoráriumként. Így ha rajtuk keresztül köt üzletet a Partizan, csak 6 millió eurót kap játékosáért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását