2024. május 11. - Ferenc

Oktatási szakkiállítás nyílik

Ma nyílik az Educatio oktatási szakkiállítás a fővárosban; a kétnapos, ingyenesen látogatható börzén az oktatási tárca önálló standdal lesz jelen. A minisztérium szakértői egyebek között válaszolnak a továbbtanulással kapcsolatos, illetve a felsőoktatást
2008. január 18. péntek 08:37 - Hírextra

A Syma Sport- és Rendezvényközpontban tartandó kiállításon a hazai egyetemek és főiskolák mellett több száz kiállító képviseli a taneszközgyártást, a tankönyvkiadást, a szakképzést, a nyelvoktatást és a minőségbiztosítást.

Az oktatási seregszemlén az érettségiző diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi- és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről informálódjanak.

A felsőoktatási intézményeket a hallgatói önkormányzatok képviselik, így a továbbtanulásra készülő középiskolások "gyakorló egyetemistáktól, főiskolásoktól" kaphatnak választ kérdéseikre.

Az előző évek sikere alapján a két nap során mintegy 30 ezren látogatnak majd el a rendezvényre, amely minden nap 10-17-ig tart nyitva.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását